Individuální konzultace

Individuální konzultaci bych doporučila každému, protože vždy existuje něco, co se dá zlepšit, ať už je to ohledně stravy či jiných aspektů životního stylu. V neposlední řadě doporučuji každému nechat si alespoň jednou za rok zkontrolovat biochemii (krevní testy) z pohledu optimálních hodnot funkční výživy a medicíny, a ujistit se tak, že tělo má vše co potřebuje, abyste se v něm cítili šťastně a spokojeně a byli plní energie a síly i nadále dlouhodobě.

Jedině přes individuální analýzu je možné připravit protokol přímo na míru Vašim jedinečným potřebám respektující Váš biotip neboli Vaši vrozenou konstituci, který také při konzultaci určíme, a Vašim individuálním aktuálním potřebám, možnostem a cílům. Konzultace a celkový přístup je nastaven tak, abyste uspěli. Nenechám Vás v tom samotné.

Nejsem zastáncem žádných extrémních směrů či diet, ale naopak rovnováhy v těle. Nic není zakázáno, vše bude záležet na danné situaci. Respektuji také Vaši volbu ohledně stravování, ať máte rádi maso, jste vegan či vegetarián. Pracuji se všemi a mou prací je předat Vám potřebné informace, abyste mohli žít Váš zvolený styl života v co nejlepším zdraví.

O všechny klienty se starám tak, jak bych si přála, aby se někdo staral o mě, když jsem to potřebovala.

Co nejčastěji řeší moji klienti?

Již 4 roky pracuji s klienty na zlepšení jejich zdraví přes změny v jídelníčku, doplnění mikronutrientů a změny v jejich životním stylu. 

Mezi nejčastější cíle patří:

  • úbytek váhy zdravě a jednou pro vždy
  • zlepšení trávení ( problémy s refluxem, nadýmaním, zácpou, průjmem…)
  • pochopit, co je ta správná strava pro daného klienta v danou chvíli
  • zlepšení spánku
  • více energie a vitality
  • emocionální rovnováha
  • příprava na těhotenství a otěhotněn
  • a další…

Při změně stravování, změně životního stylu, doplnění mikronutrientů a odstranění příčiny nerovnováhy v těle mohou i symptomy nerovnováhy nazývané „chronickými onemocněními“ často ustoupit.

Já neléčím ani nediagnostikuji nemoci (za tímto záměrem vždy konzultujte svého lékaře nebo kvalifikovaného zdravotníka). Mé konzultace slouží edukačně a zaměřujeme se vždy na zdravý životní styl a komplexní přístup ke zdraví, nejenom s každým soustem a s každou myšlenkou.

Jak to probíhá:

1. Vyplnění dotazníku před konzultací

Před konzultací Vám zašlu detailní dotazník asi na 6 stran, kde se Vás zeptám na Vaše symptomy, životní styl, jak se stravujete a mnoho dalších informací, které nám pomůžou zjistit, kde a jak a proč se vytvořila nerovnováha ve Vašem těle nebo kde by se vytvořit mohla. Dotazník vyhodnocuji před konzultací, 20-30 minut.

2. Konzultace

Konzultace probíhají přes videohovor. Můžete tedy být v pohodlí svého domova.

První konzultace trvá 60/75 minut, poslechnu si Váš příběh, Vaše cíle, projdeme spolu důležité body z dotazníku a vysvětlím Vám, jaké další kroky bych doporučila a proč. 

Ostatní konzultace trvají 30/60 minut dle potřeb klienta.

Systém se může lišit podle aktuální nabídky, kterou ode mě obdržíte po kontaktu.

Pro více informací mi napište zprávu.

Vyberte si vlastní cestu

Funkční medicína a výživa už nejsou medicínou budoucnosti, můžete začít právě teď. Budu Váš průvodce na cestě Vašeho těla zpět k rovnováze. 

Individuální konzultace

 

 

      Programy

       

      • Program: Zdraví. Každým soustem a každou myšlenkou.
      • Program „Chci miminko“

      Naše buňky se mění každých 12-16 týdnů a tedy 4 měsíční program je naprosté minimum pro to, vidět a cítit opravdové změny.

      Testy funkční medicíny

      • Testy neprodávám, jen doporučuji a procházím s Vámi
      • Test organických kyselin 
      • Mineralogram z vlasu
      • Test na potravinové sensitivity IgG
      • Test ze stolice (bakterie, paraziti)
      • Test omega 3:6 
      • Test hormony, stres a štítná žláza
      • Další laboratorní testy

      Klientům se navrací zdraví

      Přečtěte si reference od mých klientů o tom, jak jim změny ve stravě a v životním stylu pomáhají najít ztracenou rovnováhu a přidávají jim kvalitu do jejich života.

      Po 1 konzultaci a 2 měsících praxe je mi fakt mnohem líp!

      Jako největší přínos Nikči ,,zásahu” je pro mě fakt, že jsem se naučila mnohem víc vnímat svoje tělo. Například dřív jsem moc nevěděla, jak bych měla odpovědět na otázku, jak se cítím po jídle (která mi mj. byla na začátku spolupráce položena). ,,Jak bych se jako měla...

      číst více

      Těším se na Vaši zprávu

      Ať jste již rozhodnutí vzít své zdraví do svých vlastních rukou či ještě váháte, kde a jak začít, zpráva může být ten první krok.